Niina, 40v.

4 kk pienryhmä + 6 kk valmennus

"Osaava, positiivinen ja hauska, niihin mielestäni kiteytyy Mariannen valmennus. Tulosta tulee mutta salilla ei veivata otsa kurtussa vaan iloisesti rupatellen ja hyvällä fiiliksellä. Vahva suositus❤"

Sari, 46v.

12 kk valmennus

"Entisenä jojoilijana olen todella tyytyväinen. Vihdoin sain pois mitä halusin ja Marianne teki siitä mahdollista. Suosittelen!"

Heli 30v.

6 kk valmennus

"Marianne ottaa hyvin asiakkaan omat toiveet huomioon ja tekee ruokavaliot/ sali ohjelmat asiakkaan toiveita kuunnellen. Mariannen treenitunneilla sai nauraa. Marianne on ihan huippu hyvä, osaa hommansa ja tekee sen täydestä sydämestä! Suosittelen kaikille lämpimästi Mariannea omaks personal traineriks!💖"

Karita, 38v.

3 kk valmennus

Mariannen valmennuksessa 3 kk. Ohjeet oli selkeät ja monipuoliset. Marianne on rento mutta kuitenkin napakka valmentaja.

Piti huolen siitä, että salilla liikkeet tuli tehtyä oikein ja kannusti ja rohkaisi. Kuunteli jos voimat loppui.
Huumoriakin riitti, tuli kyllä naurettua paljon. 😄
Tulokset yllätti kun oli loppu mittausten vuoro! Senttejä oli lähtenyt hurjasti!
Tosi hyvä fiilis jäi valmennuksesta!
Ei voi kun suositella! "

Nimim. Römpän kuolema

nainen, 55 v. 6 kk valmennus

"Marianne on iloinen, reipas, innokas valmentaja. Antaa valmennettavalle paljon energiaa, hyviä ohjeita, vinkkejä treeniin ja ravintoon. Hänelle voi soittaa milloin vain ja jutella treeniin liittyvistä asioista."

Timo 40v.

3 kk valmennus

"Loistava valmentaja. Sopivalla tapaa "mulkku". Tietoa ja apua saa ihan pyytämättäkin. Jos teet niinkuin kuuluukin, elämä on helppoa. Jos et, niin sanomista tulee. Rakentavalla tavalla. Suositus 6/5. 3kk sopimus päättyi ja tulokset ällistytti jopa hänetkin. :)"

Iina 25v.

6 kk valmennus

"Olin erittäin tyytyväinen Mariannen tapaan ohjata. Hän oli hyvin määrätietoinen, mutta myös ymmärsi jos tänään ei vaan sujunut. Marianne osasi vaatia tuloksia juuri oikealla määrällä. Myös tapa, millä hän kävi myös valmennuksen henkistä puolta, ei voi antaa kuin vain ison KIITOKSEN! Hirveästi parantamisen varaa ei minusta ole, ainoastaan jäi harmittamaan vain se, että ruoka-valiosta olisi voitu keskustella enemmän mitä keskustelimme. Hyvällä fiiliksellä tulevaan jatkan. Uskon että viiden vuoden jojoilu on nyt ohi ja uusi elämänilo saavutettu. :)"

Nainen 21v.

3 kk valmennus

"Valmennuksen tavoitteista juteltiin yhdessä sekä suunniteltiin tulevaa.

Ruokavalio oli järkevä, monipuolinen ja suunniteltu henkilökohtaisesti.
Treeniohjelmat olivat yksinkertaisia ja kompakteja, mutta valmennuksen edetessä
vaatimustaso nousi mukavasti ylöspäin.
Mariannen valmentamis tyyli kuntosalilla on tsemppaava.
Tykkäsin siitä, että tehtiin paljon kehonpainotreeniä. Tulen varmaan uusimaan ja
päivittämään treeniohjelmani hänellä. Marianne osaa kyllä hommansa! Ainut kehitettävä asia mitä minulla tulee mieleen on jo urheilutaustaa omaavan asiakkaan
valmentaminen ja siihen suhtautuminen, kun ei lähdetäkkään sieltä ihan nollasta liikkeelle.
Sekin varmasti kyllä kehittyy valmennettavien myötä. Kiitos Mariannelle minun terveellisen elämän nostamisesta uudelleen jalkeille ❤"

Nainen 45v.

1,5 v yksilövalmennuksessa

"Marianne on innostava ja asialleen omistautuva valmentaja, joka huomio valmennettavan yksilönä ja perehtyy juuri hänen tarpeisiinsa yksilöllisesti. Valmennus on kokonaisvaltaista sisältäen ohjausta aterioista sekä huomioi valmennusohjelmaa tehdessään asiakkaan mieltymykset liikunnan suhteen. Itse koin että sain paljon vaikuttaa omaan valmennusohjelmaan, sillä omat inhokkiliikkeet karsittiin pois. Tämä tuo huomattavan paljon mielekkyyttä ja motivaatiota liikkumiseen. Koin myös erittäin positiivsena sen, että ennen jokaista valmennusta kävimme läpi millainen viikko oli takana ja millä fiiliksillä tulin paikalle. Jos oli ollut jotain, jonka vuoksi keho oli väsyneempi, Marianne otti sen huomioon ja osasi juuri oikealla tavalla soveltaa ja keventää salitreeniä ilman että koin syyllisyyttä asiasta. Marianne on hyvin kannustava, lempeän jämäkkä sekä ymmärtäväinen valmentaja. Ei voi kuin suositella häntä valmentajaksi."

Mies 38 v.

12 kk valmennus

"Hyvä ja rento valmentaja. Pitää yhteyttä jos ongelmia tulee."