Nimim. Römpän kuolema

nainen, 55 v.

"Marianne on iloinen, reipas, innokas valmentaja. Antaa valmennettavalle paljon energiaa, hyviä ohjeita, vinkkejä treeniin ja ravintoon. Hänelle voi soittaa milloin vain ja jutella treeniin liittyvistä asioista."

Timo 40v.


"Loistava valmentaja. Sopivalla tapaa "mulkku". Tietoa ja apua saa ihan pyytämättäkin. Jos teet niinkuin kuuluukin, elämä on helppoa. Jos et, niin sanomista tulee. Rakentavalla tavalla. Suositus 6/5. 3kk sopimus päättyi ja tulokset ällistytti jopa hänetkin. :)"

Iina 25v.


"Olin erittäin tyytyväinen Mariannen tapaan ohjata. Hän oli hyvin määrätietoinen, mutta myös ymmärsi jos tänään ei vaan sujunut. Marianne osasi vaatia tuloksia juuri oikealla määrällä. Myös tapa, millä hän kävi myös valmennuksen henkistä puolta, ei voi antaa kuin vain ison KIITOKSEN! Hirveästi parantamisen varaa ei minusta ole, ainoastaan jäi harmittamaan vain se, että ruoka-valiosta olisi voitu keskustella enemmän mitä keskustelimme. Hyvällä fiiliksellä tulevaan jatkan. Uskon että viiden vuoden jojoilu on nyt ohi ja uusi elämänilo saavutettu. :)"

Mies 38 v.


"Hyvä ja rento valmentaja. Pitää yhteyttä jos ongelmia tulee."