Moikka!

Mie oon Marianne, 28-vuotias omaa unelmaansa toteuttava, iloisen ja rempseän luonteen omaava neiti.

Olen imatralainen kuntosalivalmentaja ja personal trainer. Lähivalmennukset toteutan Imatralla liikunta- ja hyvinvointikeskus The Voimalla ja vaikka asuisit toisella puolella Suomea tai treenaisit jollain muulla salilla, niin se ei haittaa mitään, toteutan valmennuksia myös etänä! :)

Haaveilin pitkään valmentajan urasta ja siitä, että pääsen auttamaan ihmisiä voimaan paremmin. Olen itse tehnyt elämäntaparemontin ja tiedän mitä se vaatii - niin henkisesti kuin fyysisesti ja haluan auttaa muitakin siinä. Oman projektini jälkeen kouluttauduin trainer4you:lla kuntosalivalmentajaksi ja personal traineriksi ja pyrin kehittämään itseäni kokoajan lisää.

Harrastan lenkkeilyä ja kuntosalilla käyntiä, käyn voiman omalla dance-tunnilla ja uimassa käyn silloin tällöin. Jokaiselle täytyy etsiä se oma mieluisa muoto liikkua, niin pysyy motivaatio yllä ja mieli hyvänä. Liikkumisen pitää olla kivaa ja mielekästä!

Valmentajana olen ennenkaikkea helposti lähestyttävä, keneltä aina uskaltaa kysyä neuvoa, soittaa tai laittaa viestiä. Ja ihan jokaisessa valmennuksessa olen täydellä sydämellä mukana. Kuntosalipakkoa ei ole, tiedän kokemuksesta miten kaikki eivät halua kuntosalille ja siinä kohtaa keksitään muuta mukavaa. Valmennuksissani syödään ihan oikeaa ruokaa - eli ei mikään pussikeittokuuri eikä tarvitse ostaa mitään erikoisia valmisteita.

Suosittelen tätä kaikille koska nyt on moninkertaisesti virkeämpi olo, jaksaa tehdä asioita ihan toisella tavalla ja mikä tärkeintä -> terveys paranee!

Ja se puoli vuotta - vuosi mitä menee muutokseen,painonpudotukseen ym niin menee ensinnäkin todella nopeasti ja vuosikin on vain 1 vuosi koko loppuelämästä ja se parantaa elämänlaadun sille loppuelämälle! Ja moni miettii, että mites joulu,vappu,halloween,juhannus,pääsiäinen -> nämä juhlat tulee uudestaan seuraavana vuonna! Ei tällaiselle projektille ikinä ole oikeaa aikaa tai sopivaa hetkeä, mitä moni tuntuu odottavan. Jos ei nyt niin milloin meinasit?

Jos tekstistäni ei vielä selvinnyt, niin olen siis erikoistunut nimenomaan painonpudotukseen, kiinteytymiseen ja kokonaisvaltaiseen elämäntaparemonttiin. Aloitustapaamiset hoidan toimistollani liikunta- ja hyvinvointikeskus The Voimalla osoitteessa: Kertakaari 5, 55120 Imatra, ne eivät maksa mitään eikä sido sinua mihinkään ja ohjaukset teen myös The Voimalla. Laita viesti tai soita ja tule moikkaamaan ja keskustelemaan omista unelmista ja tavoitteistasi! :)

Älä enää keksi tekosyitä että ensi maanantaina sitten, vaan tee rohkeasti päätös -> ota yhteyttä ja lähdetään tekemään ne unelmat todeksi!

Terkuin Marianne :)Unelmista todeksi! <3

-30 kg ja paljon parempi olo!