Moikka!

Oon Marianne, 32-vuotias omaa unelmaansa toteuttava, iloisen ja rempseän luonteen omaava neiti ja 8-vuotiaan tyttären äiti.

Olen Imatralainen kuntosalivalmentaja, personal trainer, digital wellbeing coach ja teen painonpudotus- ja elämäntapamuutosvalmennuksia. Lähivalmennukset toteutan Imatralla liikunta- ja hyvinvointikeskus The Voimalla ja vaikka asuisit toisella puolella Suomea tai treenaisit jollain muulla salilla/kotona, niin se ei haittaa mitään, toteutan valmennuksia myös etänä!

Haaveilin pitkään valmentajan urasta ja siitä, että pääsen auttamaan ihmisiä voimaan paremmin. Olen itse tehnyt elämäntapamuutoksen, pudottanut -30 kg painoa ja tiedän mitä se vaatii - niin henkisesti kuin fyysisesti ja haluan auttaa muitakin siinä. Oman projektini jälkeen kouluttauduin 2018 Trainer4You:lla kuntosalivalmentajaksi ja personal traineriksi ja pyrin kehittämään itseäni kokoajan lisää, mm. nyt viimeisimmäksi kouluttauduin myös digivalmentajaksi helmikuussa 2020. Olen saanut kohta jo 4 vuoden ajan auttaa ihmisiä kohti onnellisempaa elämää. Matkastani valmentajaksi teki myös iltalehti haastattelun ja laitan tämän tekstin perään linkin, josta haastattelun pääset lukemaan jos kaipaat motivaatiota tai inspiraatiota itsellesi omien unelmiesi toteuttamiseen! :)

Harrastan lenkkeilyä ja kuntosalilla käyntiä, käyn voiman omalla dance-tunnilla ja uimassa tykkään käydä silloin tällöin. Jokaiselle täytyy etsiä se oma mieluisa muoto liikkua, niin pysyy motivaatio yllä ja mieli hyvänä. Liikkumisen pitää olla kivaa ja mielekästä! 

Valmentajana olen ennenkaikkea helposti lähestyttävä, keneltä aina uskaltaa kysyä neuvoa, soittaa tai laittaa viestiä. Ja ihan jokaisessa valmennuksessa olen täydellä sydämellä mukana. Kuntosalipakkoa ei ole, tiedän kokemuksesta miten kaikki eivät halua kuntosalille ja siinä kohtaa keksitään muuta mukavaa. Minulla on esimerkiksi täällä Voimalla käytettävissä ihan yksityinen sali, jossa ollaan kahden kesken niin pystytään liikkumaan ihan omassa rauhassa ilman muita. :)

Valmennuksissani syödään ihan oikeaa ruokaa - eli ei mikään pussikeittokuuri eikä tarvitse ostaa mitään erikoisia valmisteita.

Suosittelen tätä kaikille koska nyt on moninkertaisesti virkeämpi olo, jaksaa tehdä asioita ihan toisella tavalla ja mikä tärkeintä -> terveys paranee!

Ja se puoli vuotta - vuosi mitä menee muutokseen, painonpudotukseen ym, niin menee ensinnäkin todella nopeasti ja vuosikin on vain yksi vuosi koko loppuelämästä ja se parantaa laadun sille loppuelämälle! Ja moni miettii, että mites joulu,vappu,halloween,juhannus,pääsiäinen -> nämä juhlat tulee uudestaan seuraavana vuonna, eikä miun valmennuksessa tarkoitus ole todellakaan totaalinen kieltäytyminen vaan juuri se, että opitaan tekemään fiksumpia valintoja ja opitaan parempi elämäntapa, johon tietenkin kuuluu myös juhlapyhät. :)

Ei tällaiselle projektille ikinä ole oikeaa aikaa tai sopivaa hetkeä, mitä moni tuntuu odottavan. Oletko ajatellut, jos ei nyt niin milloin?

Jos tekstistäni ei vielä selvinnyt, niin olen siis erikoistunut nimenomaan painonpudotukseen, kiinteytymiseen ja kokonaisvaltaiseen elämäntaparemonttiin sekä alkuperältäni olen ravintolakokki, jota myös hyödynnän valmennuksissani reseptisuunnittelun muodossa. 

Aloitustapaamiset hoidan toimistollani liikunta- ja hyvinvointikeskus The Voimalla osoitteessa: Kertakaari 5, 55120 Imatra, ne eivät maksa mitään eikä sido sinua mihinkään, sekä ohjaukset teen myös siellä. Laita viesti tai soita, sovitaan sopiva aika ja tule moikkaamaan ja keskustelemaan omista tavoitteistasi. Etävalmennuksissa aloitukset hoituvat puhelimitse.

Älä enää keksi tekosyitä että ensi maanantaina sitten, vaan tee rohkeasti päätös -> ota yhteyttä ja lähdetään tekemään ne unelmat todeksi nyt!

Terkuin Marianne :)

Linkki iltalehden haastatteluun:Unelmista todeksi! <3

-30 kg


Seuraavassa kuvassa pienryhmäläiseni muutos aikavälillä (6kk) tammikuu-kesäkuu 2020! :)

Pudotettuja kiloja -16kg ja kadotettuja senttejä -39,5cm ilman dieettejä, jatkuvaa kieltäytymistä ja oikeaa ruokaa syötynä ilman mitään pussikeittokuureja. :)


Trainer4You on auktorisoitu personal trainer -koulutustaho.

Koulutuksilla on sekä eurooppalainen (EuropeActive) että suomalainen auktorisointi (APT).