Mitä mahtui vuoteen 2019?

31.12.2019

Tervetuloa lukemaan miun ajatuksia yleisesti elämästä, ihan muutenkin kuin vain työni puolesta. :)

Nyt kun sattuu olemaan uuden vuoden aatto, niin ajattelin käydä läpi mitä tämä vuosi 2019 piti sisällään.. Alkuvuosi on vieläkin vahvasti muistissa, koska vaihdoin silloin tammi-helmikuun vaihteessa toisesta liikuntakeskuksesta tuonne hyvinvointikeskus The Voimalle ohjaamaan ja samalla perustin pienen toimiston erikseen Imatran keskustaan.. Se oli todella jännittävää aikaa, kun en tiennyt miten menestyy pt-toimisto keskustassa niin, että ohjauspaikka valmennuksille on muualla. (Aloitin silloin siis ohjaamaan Voimalla, eli ramppasin autolla edestakaisin)

Hyvin se kuitenkin lähti siitä etenemään. Valmennettavia alkoi tulla hyvin pitkin kevättä ja kesällä sitten sain sen idean, että painonpudottajille jonkinlainen pienryhmäkin voisi toimia. :) Samalla saatiin sitten idea, että mitäpä jos vaihtaisinkin toimistonikin sinne Voimalle? Siitä sitten sisustusta suunnittelemaan ja elokuussa avautui toimistoni Voimalle, enkä ole katunut päivääkään! :) Nyt tosin tällä hetkellä yksi seinistä on edelleen vähän vaiheessa, mutta heti kun valmistuu niin laitan tänne teille kyllä kuvat minkälainen office miulle valmistui. :)

Elokuussa aloin vetää kolmea pienryhmää + tietenkin yksilövalmennettavat myös mukana ja siinä ne syksyn viikot aika nopeasti siinä menivätkin. Ryhmieni oli tarkoitus päättyä marraskuun loppuun, mutta ilokseni kaksi ryhmistäni halusikin jatkaa seuraavaan kesään saakka ja nyt perustin vielä uuden kolmannen ryhmän, joka on myöskin seuraavaan kesään asti. Kuin yksilövalmennuksissa- myös pienryhmissä ollaan saavutettu ihan huikeita tuloksia! Ihan super kevätkin siis tulossa! <3

Olen tänä vuonna ihan tosissaan päässyt kunnolla kiinni unelma-ammattiini ja loppua ei todellakaan näy. Olisin itse joskus ollut ihan onnessani, jos olisin löytänyt valmentajan, joka tekee pelkästään painonpudotusvalmennuksia ja mikä parhainta- on pudottanut painoa myös itse. Kuitenkin pääasia, että saan nyt auttaa muita omissa tavoitteissaan ja unelmissaan! :)

Sain myöskin koko vuoden pidettyä niin, että saan olla viikonloput ja pyhät vapaalla ja tosiaan miulla on 4-vuotias tytär eli hänen kanssaan vietän suurimman osan vapaa-ajastani. Se oli alunperinkin selvää, että yrittäjyyttä aloittaessani tsekkaan jo valmiiksi, milloin ollaan vapaalla ja että aikaa jää myös omalle perheelle. :)

Vuoden 2019 aikana myös kaksi parasta ystävääni saivat vauvat ja minusta tuli ensimmäistä kertaa kummi ja vieläpä sylikummi! <3 Tosin seuraavan vuoden tavoite on se, että raivaan enemmän aikaa heille ja kaikille tutuille ja ystäville.

Kaikinpuolin tämä vuosi oli aivan mahtava vaikka työtunteja kertyikin, mutten silti vaihtaisi mitään. Ja hei nyt alkaakin tammikuu, eli monet aloittavat dieetit niin jos sinäkin kuulut heihin, niin muista, että töitä siinä joutuu tekemään ja muista asettaa itsellesi realistiset tavoitteet! Teen myöhemmin vielä erikseen kirjoituksen, joka käsittelee nimenomaan dieettejä sekä painonpudotusta ja elämäntaparemonttia.

Kiitos kun jaksoit lukea, tämä oli vähän pikaisesti kirjoitettu ja listasin asiat, mitä tuli ensimmäisenä tästä vuodesta mieleen. :)

Ihanaa alkavaa vuotta 2020! <3

Terkuin Marianne